Meistä

Toni Tarkiainen

Toni Tarkiainen

Toimitusjohtaja

0400 – 745 150
toni.tarkiainen(at)lvitasacon.fi

Tonilla on jo noin 20 vuoden kokemus LVI-alalta, myös asennuskokemusta on uran alussa kertynyt muutama vuosi. Toni on työskennellyt muutaman valtakunnan suurimman talotekniikkatyönantajan palveluksessa monenlaisissa projekteissa.  Hänellä on kokemusta niin kilpailu-urakoiden, tavoitehintaurakoiden, projektinjohtourakoiden kuin KVR-urakoidenkin toteutuksesta. Lisäksi Toni on toiminut tulosvastuullisena johtajana putkiyksikössä.

Vapaa-aikana Toni harrastaa ammuntaa ja metsästystä sekä golffaa.

Jussi Saari

Jussi Saari

Tuotantojohtaja

040 – 540 10 42
jussi.saari(at)lvitasacon.fi

LVI Tasaconin Jussi on kartuttanut kokemustaan Suomen suurimpien talotekniikkaurakointiyritysten riveissä jo kymmenisen vuotta ennen yrittäjäksi ryhtymistä.  Insinöörikoulun penkiltä päästyään Jussi on toteuttanut jopa valtakunnan mittakaavassa merkittäviä kohteita. Jussin vahvuudeksi vuosien varrella on muodostunut tehokas, asiakaslähtöinen LVI-urakoiden toteutus luotettavasti.

Vapaa-aikana Jussi höntsäilee lätkäkaukalossa, golffaa ja lumilautailee.

Joel Anttila

Joel Anttila

Projektinhoitaja

0400 – 590 752
joel.anttila(at)lvitasacon.fi

Joel edustaa LVI Tasacon Oy:n nuorempaa sukupolvea. Kokemusta merkittävistäkin projekteista on kertynyt jo useampi vuosi ja LVI insinööriksi Joel valmistui keväällä 2016. Nuoren insinöörin vahvuudet urakoinnissa ovat asiakaslähtöinen asenne, luotettavuus ja tuore lähestymistapa asioihin.

Vapaa-aikana Joel kalastaa, pelailee salibandyä ja lumilautailee.

Teppo Veijalainen

Teppo Veijalainen

Projektinhoitaja

0400 – 590 300
teppo.veijalainen(at)lvitasacon.fi

Teppo on LVI Tasaconin uusin tulokas. LVI insinööriksi Teppo valmistui vuonna 2019. Työkokemusta kertyi jo opiskelujen ohella ja valmistumisen jälkeen Teppo on hoitanut merkittäviäkin LVIA-projekteja.  Positiivinen ja tehokas ote työntekoon täsmällisyyden lisäksi ovat ehdottomasti Tepon vahvuuksia urakoinnin parissa.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu maastopyöräily ja laskettelu.